Hvem er jeg?

 

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet 1983 og fik min autorisation af Dansk Psykolognævn i 2003.
Jeg har gennemført en lang række efteruddannelser og har blandt andet også gennemgået en 2 årig coachinguddannelse hos Ole Vadum Dahl.

Herudover har jeg i 2011 efteruddannet mig til stresskonsulent, for professionelt at kunne arbejde med både lette, middelsvære og svære stresstilstande.  I 2013 blev jeg certificeret hypnoterapeut i forlængelse af en uddannelse hos Institut for Avanceret Hypnose.

Hele mit voksenliv har jeg beskæftiget mig med kommunikation og terapi. Jeg har været ansat på Psykoterapeutisk Center Stolpegård, Gentofte og på Angst- og OCD Klinikken, Søborg.

Tidligere arbejdede jeg også som kursusinstruktør indenfor foreksempel transaktionsanalyse og jeg underviste og holdt workshops for blandt andre:

AKTI
Kjaer & Kjerulff
Attention kurser
Irina Meyendorff Training

I 1996 besluttede jeg mig for at koncentrere mig helt om min psykologpraksis. I 2005 etablerede jeg sammen med min partner NYT-JOB.NU (www.nyt-job.nu), hvor vi specielt arbejder med arbejdsrelaterede kriser, og hvor min partner assisterer personerne, når/hvis de skal søge nyt job.